Ga naar de inhoud

Disclaimer

  1. Informatieve Doeleinden: De inhoud van DuitseLoterij.com is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Hoewel we ernaar streven om accurate en up-to-date informatie te verstrekken, kunnen we de juistheid, volledigheid of actualiteit van de informatie niet garanderen.
  2. Affiliate Links: DuitseLoterij.com bevat affiliate links. Dit betekent dat we een commissie kunnen ontvangen als u een product of dienst koopt via de links op onze site, zonder extra kosten voor u.
  3. Geen Financieel Advies: De informatie op deze website is geen financieel advies. Raadpleeg een financieel adviseur voordat u beslissingen neemt die financiële gevolgen kunnen hebben.
  4. Wettelijke Beperkingen: Loterijen en gokken zijn onderhevig aan wettelijke beperkingen. Het is uw verantwoordelijkheid om u te houden aan de wetten van uw land of regio met betrekking tot gokken en loterijen.
  5. Geen Verantwoordelijkheid voor Verliezen: DuitseLoterij.com is niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen of schade als gevolg van beslissingen genomen op basis van de informatie op deze website.
  6. Leeftijdsbeperkingen: Gokken is alleen toegestaan voor personen die de wettelijke leeftijdsgrens hebben bereikt. Het is de verantwoordelijkheid van de bezoeker om te controleren of hij/zij voldoet aan deze leeftijdsgrens.
  7. Wijzigingen in de Disclaimer: Deze disclaimer kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt. Wij raden u aan deze pagina regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Door gebruik te maken van DuitseLoterij.com, erkent u dat u deze disclaimer hebt gelezen en begrepen en stemt u ermee in gebonden te zijn aan de voorwaarden ervan.