Ga naar de inhoud

Toto13 en Toto 6aus49 sportwedden

De Duitse lotto organiseert ook de TOTO voetbalweddenschappen! Als echte liefhebber van het voetbal houden ze in Duitsland ook van gokken op voetbal. Toto biedt deze mogelijkheid al is het aanbod en vrijheid van sportwedden vrij beperkt vinden wij. De enige mogelijkheden die ze bieden zijn:

winning at football bet

TOTO 13

Op zaterdag geef je voor 15:00 voorspellingen door van 13 voetbalwedstrijden door vakjes 1, 0 of 2 aan te vinken, winst, verlies of gelijkspel.

Elke speelronde bestaat uit een lijst van 13 voetbalwedstrijden, meestal uit verschillende competities. Je plaatst een inzet voor je voorspellingen. De inzet kan variëren afhankelijk van de regels van de organisator.

Om te winnen, moet je zoveel mogelijk van de 13 wedstrijden correct voorspellen. De exacte vereisten voor winst kunnen variëren, maar meestal moet je een groot deel of alle wedstrijden correct voorspellen om een prijs te winnen.
De prijzenpot wordt vaak bepaald door het aantal verkochte tickets en de inzetten.

Je kunt Toto 13 meestal spelen bij erkende verkooppunten of online via de website van de aanbiedende loterijorganisatie.

TOTO 6aus45

Uit 45 voetbalwedstrijden vinkt u de zes wedstrijden aan die tot de hoogst score leiden/ Om te winnen moet je minimaal drie goed hebben. Meer informatie hier te vinden.