Ga naar de inhoud

Keno

De KENO-loterij in Duitsland is een unieke loterij die elke dag een jackpot van €1.000.000 aanbiedt. Je kunt Keno spelen bij erkende verkooppunten of online via de website van de Duitse Lotto. Hier zijn enkele details over de KENO-loterij:

Speluitleg

In de KENO-loterij worden elke dag om 18:10 GMT 20 ballen getrokken uit een set van nummers variërend van 1 tot 70​. Spelers kunnen kiezen tussen twee en tien nummers, of de QuickPick-optie gebruiken om willekeurige nummers te genereren. Het is belangrijk om op te merken dat de jackpot alleen kan worden gewonnen door tien nummers te selecteren​.

Alle prijzen zijn vastgesteld en spelers kunnen inzetten vanaf slechts €1. Het is ook mogelijk om te winnen door geen enkel nummer te matchen​​.

Wat kost een Keno lot?

De inzet wordt van tevoren bepaald, en spelers kunnen kiezen om €1, €2, €5 of €10 te gebruiken per trekking​.

De Keno Type 8, kan een winst van €100.000 worden verwacht voor €10. De uitbetalingen zijn afgestudeerd volgens een vast winstplan.

Online Spelen

Spelers kunnen hun KENO-loten online kopen en inleveren via de officiële website van de Duitse loterij of andere geautoriseerde online platforms​.

Wanneer komen de KENO uitslagen?

KENO biedt een flexibel en eenvoudig te spelen loterij-ervaring met dagelijkse trekkingen, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor veel loterijliefhebbers in Duitsland. Het dagelijkse spel en de kans om een grote jackpot te winnen, samen met andere prijzen, maken het een spannende keuze voor deelnemers.